Om oss

Telefoni, datanät och säkerhetslarm kräver expertis.
Service på servrar, telefonväxlar, datornät och installationer, det är vad Örjan Noreén, ägare till Neron AB, ägnar sig åt. Huvudsakligen som datakonsult på Borealis men både företag och privatpersoner har här en datatekniker som kan installera allting när det gäller datateknik. Vi anskaffar och förmedlar datorn, ser till att den blir installerad och att det fungerar för kunden.

Mångårig erfarenhet

NeronÖrjan, som har ett förflutet på just Borealis, har 17 års erfarenhet av datorservice och support. Genom Neron AB kan man uppdatera sina persondatorer och servrar så de är ”up-to-date, med det senaste i virusprogram och programvaror. Uppdraget kan också vara att mäta upp datanätet (både ovan och under mark), inspektera och dokumentera, allt för att skydda säkerheten kring nätverket.
Datorservice är vår starka sida. Att se till att datorerna fungerar, separat eller i nätverk, och så att Internet och mailfunktionen fungerar, även om operatören skiftar sina mailservrar ibland. Neron har även en del jourservice för befintliga kunder och kan rycka ut även om det skulle vara en kväll, en lördag eller söndag. Den det den servicenivån som företaget vill ha.

Larm och övervakning

Larm och kamerasystem för övervakning är en del som ökar hela tiden. Butiker, bensinstationer, skolor, gatukök, hotell är några platser som ibland kräver kameraövervakning. Neron AB kan tekniken och vet hur man söker tillstånd hos Länsstyrelsen.

Kvalitetssäkring

Neron AB har alkolås på alla sina bilar.